For deg som tar sosiale medier på alvor

LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

nyhetsbrev
høydepunkt

Kommende konferanser

Etter å ha gjennomført Social Media Days 2021 i september er vi nå i gang med planleggingen av neste års nasjonale arrangement over to dager i Oslo. Vi er nå ute med super early bird-billetter som deg som ønsker å være tidlig ute og spare på billettprisen.

Før vi lukker døren for 2021 har vi fortsatt to regionale konferanser igjen i Trondheim og Bergen. Programmet i konferansene vil variere. De lokale arrangementene vil ha lokal forankring og ekspertise, i tillegg til tilreisende keynotes. En kombinasjon av et regionalt og nasjonalt arrangement er midt i blinken for deg som jobber med sosiale medier.

COVID-19

Social Media Days og COVID-19

Social Media Days, og vår konferansepartner Conventor AS, vil forholde seg til de til enhver tid gjeldende smittevernreglene. Den første konferansen er planlagt i starten av september, og det ser ut til at det vil være mulig å gjennomføre fysiske arrangementer av begrenset størrelse på dette tidspunktet, samt at situasjonen åpner stadig mer opp utover høsten. Conventor AS har også gjennomført flere arrangement under de strenge tiltakene som har rådet. Skulle det ikke la seg gjøre å gjennomføre et fysisk arrangement har vi backupløsninger for digital gjennomføring av konferansene.

For den nasjonale konferansen i høst tar vi utgangspunkt i signalene fra regjeringen om at vi langt på vei er tilbake til en normalsituasjon. Vi holder dere løpende oppdatert dersom det kommer endringer.

Om du har kjøpt billett til de fysiske arrangementene, og det kun er mulig med digital gjennomføring, vil du få tilbakebetalt differansen mellom fysisk og digital konferanse.

OBS! Alle deltakere må fremvise gyldig koronasertifikat på våre arrangementer.

Les mer om våre smitteverntiltak her
konferanser

Inspirasjon, økt kunnskap, utvidet nettverk og god interarksjon vil prege årets konferanser.

blogg

Refleksjoner, nyheter, meningsutveksling og trender fra våre dyktige skribenter.

Webinar

Du vil få inspirerende små live streams på Facebook gjennom hele året. Etter at de er gjennomført, vil du kunne se webinarene her på nettsidene

Introduksjon

Vi ønsker deg velkommen

Velkommen til Social Media Days 2021.

Iår er det 10 år siden det første arrangementet i Colosseum kino i Oslo. Det har vært mange gode opplevelser å se tilbake på. Årets arrangementer vil bli bedre enn noen gang før. Det er bare å glede seg.

2021 vil bli et godt år for deg som vil styrke din faglige kompetanse og utvide nettverket innen sosiale medier. Vi i Social Media Days har fått med oss Astrid Valen-Utvik, og hennes team, til å hjelpe oss å utvikle arenaer og kompetanseflater.  Astrid leder også programkommitéen og er sentral i utviklingen av bloggen på nettsidene. Teamet hennes vil også hjelpe oss å gjennomføre korte, gratis webinarer gjennom hele året.

Vi er stolte og glade for å ha så gode folk med oss i arbeidet.

Vi tar deg som deltaker på alvor og håper du kommer med dine ønsker og innspill. De kan du formidle på våre Facebooksider i forkant av konferansene.  Underveis i arrangementene vil vi også ha nær kontakt med våre deltagere, og har interaktive løsninger på plass når du kommer.

I løpet av våren vil vi åpne for nominasjoner til Social Media Awards, og der vil vi ha dine forslag.

I år blir det konferanser i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Vi håper du gleder deg like mye som vi gjør. Hjertelig velkommen!

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue
OM

Konferanser og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2011 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Over 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt arrangert regionale arrangement med en lokal forankring på innhold og tilnærming.

Hvert år samles noen av de fremste ekspertene på sosiale medier både på scene og i sal, for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. Vi har også prisutdeling, som har skiftet navn til "Social Media Awards", hvor det deles ut priser til de som har utmerket seg på sosiale medier i løpet av det foregående året.

Kjerneproduktet er fagkonferanser for deg som tar sosiale medier på alvor. Vi tilbyr både regionale dagskonferanser og en nasjonal konferanse over to dager i Oslo.

I 2021 startet vi også med jevnlige gratis webinarer, et nyhetsbrev og en blogg her på nettsidene våre. I tillegg til fysiske møteplasser, vil alle konferansene streames «live» for de med digital billett og være tilgjengelige i opptak for de som har deltatt.

visit venue
Snapchat

Steffen Rabben

Leder Snapchat Norge
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Rabben skal snakke om bedrifters muligheter til å være tilstede både organisk og betalt på en av Norges største plattformer. Visste du f eks at Snapchat er størst i Norge blant de under 30år? Men at også 4 av 10 over 60 år er på Snap?  Vi ser nærmere på norske caser hvor bedrifter bedrifter har drevet både merkekjennskap og salg ved å benytte de kommersielle mulighetene.

les mer
Tik Tok Nordics

Emma Lundgren

Agency Partnerships Lead Global Business Solutions
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Emma Lundgren er Agency Partnerships Lead Global Business Solutions i TikTok Nordics. Hun har jobbet i medie- og kommunikasjonsbransjen de siste 15 årene og kommer fra stillinger som commercial lead i Snapchat Sverige och administrerende direktør i Unruly Nordics.

les mer
Creative Agency Frame & Work

Emil Spangenberg

Administrerende direktør og partner
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Emil vil presentere forrykende spennende cases og eksempler på destinasjonsmarkedsføring gjennom en ambisiøs og alltid tilstedeværende innholdstilnærming.

les mer
Fuel It AS

Berta Lende Røed

Gründer og daglig leder
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Hvordan kunne savnet etter de gode samtalene i eget parforhold bringe FuelBox-gründeren helt til Midtøsten for å trene ledere hos myndighetene der?

Ikke gå glipp av historien om hvordan gründeren og teamet hennes bruker sosial medier for å nå sin visjon om å fuele verden med gode samtaler som endrer mindset og liv.

les mer
Anorak

Thea Helgeland

Social Media Specialist
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Thea er en nysgjerrig og dedikert sosiale medier spesialist som drives av kreativitet og gode ideer forankret i strategi. Hun har en god visuell fortellerevne og engasjeres når en god ide får leve på flatenes egne premisser. Hun jobber både strategisk og «hands on» med sosiale medier og hennes nåværendefavorittplattform er instagram.

les mer
Valen–Utvik

Astrid Valen–Utvik

Strategisk rådgiver og eier
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Sosial lyd er ikke en døgnflue, men vil forandre måten vi kommuniserer på. I vinter har næringslivsledere, kjendiser, politikere og alle andre nysgjerrige logget inn på appen Clubhouse. Selv om hypen om Clubhouse er over og mange vil si dette er en døgnflue, er dette bare starten, hevder Astrid Valen-Utvik. Twitter har allerede lansert sin egen variant, kalt Spaces, og plattformer som Facebook, Instagram, Slack og Discord kommer med tilsvarende løsninger for Social Audio i tiden fremover - alt i kampen om brukerne. Hva er nytteverdien for deg og din virksomhet? Hvordan vil dette forandre hvilke krav kundene stiller til din merkevare? Hva er lyden av din virksomhet?

les mer
innholdet

Hva tilbyr Social Media Days?

Vi tilbyr en serie av store og små arrangementer, hvor de fleste er gratis. Du vil finne månedlige korte webinarer, dynamiske facebooksider og denne websiden som skal favne alt vi tilbyr.  

Vi tilbyr både regionale dagskonferanser rundt omkring i Norge, i tillegg til et nasjonalt hovedarrangement over to dager i Oslo. På hovedarrangementet deles også prisen Social Media Awards ut, tidligere Gullenken, innenfor 12 kategorier. Vi vil være Norges beste kompetansearena innenfor sosiale medier, og vi ønsker at du skal få mest mulig ut av denne møteplassen. Bli med og bidra til et kompetanseløft på sosiale medier!

Presentasjoner

Bli inspirert av de beste.  Få gode råd, og lær noe nytt som gjør din egen SoMe-hverdag bedre og morsommere

Streams

Inspirerende små live streams gjennom hele året som er gratis + streams fra konfransene for de som kjøper billett for digital eller fysisk tilgang

Blogg

Refleksjoner, nyheter, meningsutveksling og trender fra våre dyktige skribenter

Ubegrenset med kaffe

Uformelle møter skjer ofte med en kopp kaffe i hånden. Vi har nok kaffe, og deler den gjerne om du deltar på konferansene, - eller besøker oss på kontorene i Oslo og Stavanger.

Workshops

Praktiske HOW-TO workshops blir en sentral del av programmet på hovedarrangementet

Prisutdeling

Social Media Awards henger høyt i bransjen. I år deles den ut i 10 kategorier. Det er mange som har utmerket seg, så det blir spennende å se hvem som tar med seg statuettene hjem i år.

Nettverksbygging

Du møter spennende mennesker som kan, og vil dele av sin kunnskap. Dette er sannsynligvis den beste møteplassen du kan velge, om du er opptatt av å utvikle nettverket ditt.

Utstillere

Relevante og morsomme stands gir deg et ekstra samlingspunkt i pausene.

God teknikk

Conventor sørger for at alt det tekniske funger optimalt. Du vil høre og se godt, og oppleve en fin ramme for det faglige innholdet.

På våre konferanser opererer vi med 3 tematiske hovedspor og innleggene vil spisses innenfor disse. Du kan forvente gode foredrag, panelsamtaler og stor grad av interaksjon. Vi ønsker å engasjere deg som deltaker. Dine spørsmål og meninger er viktige for å få frem god erfaringsutveksling og inspirasjon.

En vellykket implementering av kreative idéer er en utfordring for alle organisasjoner. I dette sporet fokuserer vi både på de store kreative konseptene og de små idéene. Her dykker vi ned i detaljer som valg av formater, video eller foto og de kreative mulighetene vi har i dag. Du vil få konkrete tips som du kan ta med deg i utformingen av aktiviteter, eller tilpasset en strategi med konstant tilstedeværelse.

Hvordan er din bedrifts bevissthet rundt markedsføring? Her vil du lære om hvordan du får mest igjen for hver investert krone og arbeidstime. Hvordan kan du optimalisere dine kampanjer? Vi ser på hvordan forbrukere beveger seg gjennom kundereisen og valg av kanal. Hvor er det muligheter for deg til å være tidlig ute med noe nytt som vil gi deg en markedsfordel?

Hvordan utformer du en strategi for sosiale medier som harmonerer med bedriftens overordnede strategi? Hva skal man bruke tid og ressurser på? Og kanskje vel så viktig: Hva skal man ikke bruke tid og ressurser på? Hvordan bør man planlegge opp mot konkrete målsetninger? Vi ser på langsiktige vs kortsiktige aktiviteter, og hvordan man kan oppnå synergier mellom ulike aktiviteter. Og ikke minst hvordan man kan bygge videre på det man er god på og forutsetningene ligger til rette for.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nytt om Social Media Days. Meld deg på her om du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. Du kan selvsagt når som helst melde deg av igjen.

10. juni 2021

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her

Registrert

Din registrering er mottatt.
Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

* obligatoriske felt
Interesser

Social Media Days vil bruke informasjonen du gir oss her til å ta kontakte deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vennligst bekreft hvordan du tillater oss å ta kontakt.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke gjennom å trykke på "unsubscribe" i bunn av e-postene du mottar fra oss, eller gjennom å kontakte oss på post@socialmediadays.no. Vi vil behandle dine data med respekt. For mer informasjon om vår behandling av data og personvern vennligst se våre nettsider. Gjennom å trykke ja nedenfor akspeterer du at vi behandler de data du oppgir her i henhold til dette.

Vi bruker Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev. Gjennom å trykke på knappen nedenfor aksepterer du at informasjonen du legger inn her vil bli overført til vår database i Mailchimp. Du kan lese mer om Mailchimp sin databehandling her.

Kontakt

Social Media
Days AS

Ta kontakt om du har noen spørsmål

adressE

Skansegata 13A, 4006 STAVANGER

For mer informasjon

+47 51 52 90 99

Følg oss
SOcial media days produseres av:
Se alle sponsorer