LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev
SMD-nytt

Velkommen til vår nye fagblogg om sosiale medier!

Social Media Days AS
January 26, 2021

‍Nå har vi etablert Social Media Days som et eget AS, og med det ønsker vi å signalisere at vi virkelig ønsker å satse på sosiale medie-bransjen. Vi vet at det er mange flinke og kunnskapshungrige bransjefolk som har vært en del av Social Media Days i årevis og som gjerne skulle sett at vi gjorde enda mer for bransjen. Og det skal vi gjøre nå! 

I år fyller Social Media Days 10 år, og dette jubileumsåret skal vi benytte til å gjøre mye nytt!

Vi satser på bransjen

Nå har vi etablert Social Media Days som et eget AS, og med det ønsker vi å signalisere at vi virkelig ønsker å satse på sosiale medie-bransjen. Vi vet at det er mange flinke og kunnskapshungrige bransjefolk som har vært en del av Social Media Days i årevis og som gjerne skulle sett at vi gjorde enda mer for bransjen. Det skal vi gjøre nå!

Nasjonal og lokale konferanser - med stream

Vi har i alle år hatt vår nasjonale konferanse i Oslo, og vi har også tidligere testet ut noen regionale konferanser. I år blir det enda bedre, mer gjennomført - og tilgjengelig for alle, uansett hvor du bor! Vi skal arrangere regionale konferanser i Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø, og både disse konferansene, samt den nasjonale konferansen i Oslo, vil bli tilgjengelig også som stream. Har du ikke anledning til å delta fysisk, kan du kjøpe deg tilgang til akkurat den konferansen du ønsker, og delta på en god, engasjerende og sosial måte - helt digitalt.


Digital tilstedeværelse - på ekte

Vi er fullstendig klar over at vår egen digitale tilstedeværelse har vært relativt mangefull i tidligere år. Det ønsker vi å gjøre noe med nå! Vi har laget helt nye nettsider, inkludert denne fagbloggen, som vi håper skal bli et digitalt og faglig møtepunkt for bransjen. Her kommer det nyheter fra oss i Social Media Days, med oppdatering om konferansene, presentasjon av temaer, foredragsholdere og diverse. I tillegg vil vi gjerne ta dere med på råd, det vil si at vi ønsker å få innspill, kommentarer og ønsker fra dere, slik at vi kan lage konferanser som dere har skikkelig tro på at kan bidra til inspirasjon og kunnskapsheving!


Det vil også skje mye spennende på denne bloggen som ikke er direkte knyttet opp til våre konferanser. Vi har flinke fagfolk som vil få være skribenter på denne bloggen, og som vil dele av sin kunnskap med våre blogglesere. I tillegg skal vi intervjue bransjefolk, for å få høre mer om hva de har tro på for sosiale medie-bransjen fremover, kanskje få noen flauser de har lært av, finne ut av hvordan de holder seg oppdatert, og rett og slett: lære og bli inspirert av av disse dyktige bransjekollegaene.  


Våre egne sosiale kanaler skal vi også definitivt være aktive i, både på Facebook og Instagram. Der ser vi for oss at vi skal by på tips og triks om sosiale medier, dele lenker til gode artikler, og ikke minst; svare på alt dere måtte lure på.


Vi håper du vil følge med videre, og ikke minst; om du har tanker, kommentarer eller konkrete ønsker, vil vi gjerne at du gir oss en lyd! Vårt mål er at dette skal være en god, digital møteplass for bransjen - vi er veldig interessert i å få vite hva vi kan gjøre bedre for å få til dette!


Stay tuned, more to come!

...
Nyeste innlegg