LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Alexander Grimstad

Smood Social
Smood Operator
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Alexander er med-gründer og Smood Criminal i Smood Social. Smood er et av Norges ledende SoMe-byråer og har vært det siden oppstarten i 2018. Smood var tidlig ute med å satse på kombinasjonen performance og kreativitet i sosiale medier, for hva er vel performance uten gode annonser? Smood er brennende opptatt av å bygge merkevarer i sosiale medier.

Alexander er opptatt av hvordan du får konkrete resultater med sosiale medier – både i form av styrket merkevare og beinharde konverteringer.

Før han startet Smood startet Alexander Fennek & Friends – et av Nordens første SoMe-byråer, samt iFrapp. Begge selskapene ble fusjonert med Fanbooster.

Info om foredrag

Performance og merkevarebygging med influencers

Smood booker mellom 50 og 100 influencers hver måned og har gjort det i flere år. Vi snakker om hvordan du kan gjøre influencer-markedsføring salgsdrivende samtidig som du bygger merkevare. Vi deler suksess-faktorer og fail-faktorer, tips og triks og øser av våre erfaringer.