LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Christine Calvert

Tekstdoktor
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hennes energi (og gullsko!) på scenen er velkjent, og hun har gledet, begeistret og inspirert publikummere i inn- og utland siden 2004. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 30 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst. Hun har også vært konferansier på arrangementer som Social Media Days og Gulltaggen.

Christine drar gjerne en rocka låt eller to i (u)passende sammenhenger, fordi livet er for kort til å ha det kjedelig. Samtidig er hun grundig og alltid faglig forberedt.

Tekstdoktoren elsker, naturlig nok, godt språk og sitter i juryen på NTBs språkpris. Hun har skrevet bøkene Skriv så det selger, Skriv for nettet – kort og godt og Skriv godt, bli forstått (den siste sammen med Ove Dalen, kommer i august 2021).

Info om foredrag

Språkkurs for nettroll

Når du skriver godt, er det lettere å nå frem, overtale og overbevise. Dette er ikke så lett for en del av dem som ønsker at Norge kun skal være for nordmenn. Velkommen til tekstdoktorens språkkurs for nettroll!