LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Emil Spangenberg

Creative Agency Frame & Work
Administrerende direktør og partner
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Emil Spangenberg (41) er administrerende direktør og partner i det Københavnsbaserte Creative Agency Frame & Work. De kaller seg et ”håndholdt fullservicebyrå” og spesialiserer seg i strategi-, konsept- og visuell utvikling for merkevarer og organisasjoner i den globale opplevelsesøkonomien. Emil og hans sammensveisede team har jobbet med en lang liste med internasjonale merker og reisemål på både strategi og kreativ retning, og han gir råd fra en plattform med mer enn 10 års erfaring fra media, reklame og internasjonal destinasjonsmarkedsføring.

 

Hans nylige “virkelige jobb” var som direktør for markedsføring og kommunikasjon for Visit Copenhagen - en del av Wonderful Copenhagen, hvor han ledet transformasjonen fra en klassiskturistmarkedsføringsorganisasjon, til et digitalt "best case" -mål med et internt byrå og en ambisiøs 365 dag / år innholdsmarkedsføringstilnærming og tankegang.

 

Når Emil ikke jobber, fremstår han som kokk, sjåfør, butler og renholder for sine fire barn, kone og hans “Aussie” hund i huset deres utenfor København.

Info om foredrag

People, Passion, Places....!

Det trenger ikke åvære komplisert eller innebære mange unødvendige strategiske lag hvis du tør ågå nær og vise ekte mennesker.