LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Fredrik Fornes

Hubify Communication
Leder
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Fredrik Fornes er utdannet journalist, og hadde ti år bak seg i noen av landets største aviser da han tok steget over til markedsføringsbransjen. Siden har han jobbet med markedsføring og kommunikasjon i forlag, reklamebyrå og et softwareselskap. Han vant prisen «Årets talent» på Social Media Days i 2021 etter at han begynte å bruke LinkedIn for å markedsføre sistnevnte. Nå jobber han fulltid med å hjelpe andre med digital synlighet, blant annet på LinkedIn, gjennom selskapet Hubify.

Info om foredrag

Ti tips til å lykkes med B2B-markedsføring på LinkedIn

Under én prosent av medlemsmassen publiserer innhold på LinkedIn. Det betyr at den organiske rekkevidden der inne er enorm om dagen – og hele B2B-målgruppen din er der, klare for å lytte til deg. Hvordan utnytter du det? Fredrik Fornes forteller hvordan han knakk koden som ga ham nærmere fem millioner visninger og to millioner i salg i løpet av to år på plattformen. Med sine ti beste, mest konkrete tips får du alt du trenger for å briljere på plattformen – på 30 minutter.