LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Gintaré Turskyté

Villmarkssenteret
Prosjektutvikler
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Utvikling av godt innhold har alltid vært en av hennes lidenskaper, og den direkte årsaken til at hun flyttet til Tromsø for 7 år siden. Gintaré har eksamen fra Visual Cultural Studies ved UiT Arctic University of Norway og laget en film om Hot Air Balooning som ble vist på NRK i 2018.

I dag jobber hun som markedssjef i Tromsø Villmarkssenter. Sosiale medier er en stor del av arbeidet hennes, med Instagram som hovedfokus. Gintaré har kjørt et meget vellykket “Borrow a Buddy”-program som hjalp oss med å skape fellesskapet med hundekjære ambassadører både i Tromsø, andre byer i Norge og i utlandet. "Vi tror på inbound marketing, dedikert involvering og god historiefortelling."

Info om foredrag

Borrow a Buddy, hvordan knytte kontakt mellom hund og folk

Et forrykende case om hvordan hunder fikk omsorg gjennom nye kontakter formidlet på Instagram. En annerledes historie om hvordan du kan lage godt innhold.