LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Hans-Petter er ektemann, pappa, kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover. Han skriver om hvordan teknologi påvirker hvordan vi lever, leker, lærer og jobber på HansPetter.info og snakkerom det på podkasten «Hans-Petter & Co» og på YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

 

Men mest av alt holder han foredrag om det, som en av Norges mest populære foredragsholder. Hans-Petter har «holdt på med data i over 40 år» og har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 17 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske- og nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Hans-Petter har vunnet en rekke priser og var blant annet den første til å motta prisen «Årets sosiale medier-profil» i 2012. I tillegg var han finalist med podkasten MediaPuls i 2017 og vant prisen som «Årets sosiale medier fagmiljø» med den samme podkasten i 2018. 

Info om foredrag