LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Ivor Murtic

Meltwater Norway
Managing Director
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Ivor Murtic er Managing Director for nysalgsavdelingen i Meltwater Norge. Han er spesialist på Media Intelligence og sosiale medier, og hjelper i dag bedriftsledere med å utnytte innsikt fra sosiale medier til å skape et strategisk konkurransefortrinn. Han liker å bruke ferdighetene sine til å bidra til de spennende teknologiske fremskrittene som skjer hver dag i Meltwater. Han er uteksaminert fra School of Business & Law, Universitetet i Agder med en Bachelor i Markedsføringsledelse.

Info om foredrag

Sosiale medier er dødt - Lenge leve sosiale medier

Sosiale medier som vi kjenner det har endret seg kraftig den siste tiden, både gjennom innovasjon, skandaler og pandemi. Atferden og bruksområdet for sosiale medier er blitt et ukjent farvann som må utforskes med et nytt sett øyne. Hva bør du følge med på, hvilke konsekvenser kan endringene føre til for deg og hvem ender opp som seierherrer?