LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Knut Anders Thorset

Inzpire.me
CRO
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Knut Anders Thorset er en entusiastisk markedsføringsleder med bred operasjonell bakgrunn fra digital markedsføring til brukeropplevelse. Han har vært hands-on i en rekke ulike bransjer.

Knut Anders ledet Coca-Cola sitt norske digital-team i flere år, før han i 2019 tok over ledelsen av inzpire.me sine salgs- og kundeteam. Der har han jobbet spesielt med strategisk skalering av influencer marketing.

Den norske vekstraketten inzpire.me har nå tilstedeværelse også i London og har blant annet Schibsted på eiersiden. Selskapet jobber tett med alle de største byråene i Norge. Mange av Nordens største annonsører benytter teknologien til å skalere og strukturere deres arbeid med influencer marketing. 

Info om foredrag