LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics
Administrerende direktør
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Liv Sandberg er administrerende direktør Global Business Solutions i TikTok Nordics. Hun har jobbet i medie- og kommunikasjonsbransjen de siste 20 årene og kommer fra stillinger som nordisk byråsjef i Facebook, administrerende direktør i Starcom Sverige og styret i IAB Sverige. Hun lanserte Facebooks 'Agency Women Leadership Day' i Norden, og hun er medforfatter av boken 'The MeWe Generation'.  Liv har også vært jurymedlem i Cannes Media Lions.

Info om foredrag

Bli med om bord i Tik Tok raketten!

Hvorfor og hvordan skaper TikTok krusninger over hele kloden med kreativt innhold som påvirker kultur og samtale? Liv gir deg innsikt og forståelse for hvordan TikTok de siste seks månedene har påvirket medieindustrien i det nordiske markedet. Hun lar deg også bli kjent med 'Gen T' - en ny generasjon av samvær der tankesett er inne og demografi er ute.