LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Maiken Økland

Podkast: Avdelingsmøte med Maiken og Susanne
Journalist og rådgiver
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Maiken Økland er journalist og rådgiver, og startet podkast sammen med Susanne Bjerga Todnem - fordi begge jobbet alene med sosiale medier for egne kunder. Hun har mange års erfaring med sosiale medier og har erfaring fra internasjonal markedsføring. Maiken har sin styrke er på analytiske avgjørelser.

Info om foredrag

Synlighet på LinkedIn

Hva skjer når vi flytter en podkastepisode til scenen på Social Media Days? Det får vi svaret på 2.september når Maiken og Susanne spiller inn podkasten 'Avdelingsmøte' Live. Her skal de snakke om potensialet som ligger i LinkedIn, på godt og på vondt, hvordan du gjør arbeidsplassen din bedre kjent, og inspirere deg i salen til å bli mer bevisst på employer branding.