LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Margrethe Wam Solvang

YouTube
Industry Manager for Google
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Margrethe har jobbet med digital annonsering siden slutten av 90-tallet. Hun startet i DoubleClick, fortsatte i Dagbladet, AOL, Schibsted og MTG TV, før veien gikk til Google Norge for ca 7 år siden. I tillegg til å brenne for kommersiell kommunikasjon på digitale plattformer, har Margrethe også et brennende engasjement for musikk. Hun tok derfor et avbrekk fra mediebransjen i nesten 5 år, da hun drev sitt eget musikkmanagement i Los Angeles. Andre beskrivende ord er: høyt oppe og lavt nede, lett provosert av urett, tobarnsmor, Harley Davidson, dykkerlappen og haiskrekk.

Info om foredrag

Lett å Elske!

Margrethe Wam Solvang vi snakke om hvorfor det er så lett å elske YouTube, enten man er influencer, annonsør eller (bare en vanlig)seer.