LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Maria Arlén Larsen

Lege og forsker
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Maria Arlén Larsen er lege og forsker. Hun har doktorgrad fra UiT Norges Arktiske Universitet og videreutdanning innen behandling av overvekt ved Harvard University i USA. Hun har forelest over hele verden om fett og har utviklet flere spesialistklinikker for overvekt. Bevisst formidling har gjennom hele Arlén Larsens karriere vært sentral, og fra en kakeblogg med titusenvis av følgere til bokutgivelse (En fet hemmelighet, Aschehoug 2021), bedrifter og prisvinnende helseteknologi møter hun publikum på ulike flater med kompetanse, troverdighet og suksess. 

Info om foredrag

Personlig merkevare som entreprenør – hva, hvordan og hvorfor?

Hvorfor bygge en personlig merkevare? I dette foredraget vil Maria Arlén Larsen dele sine erfaringer, som entreprenør, forfatter og lege, om betydningen av en personlig merkevare i sosiale media og hvordan finne sin stemme.