LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Sindre Bjørnstad

OMBU AS
Markedsansvarlig og gründer
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Sindre Bjørnstad og Isak Førre Skogland i OMBU AS har vært en uadskillelig duo siden de startet sitt første byrå 17 år gamle. Etter 5 år med branding- og strategiarbeid for andres selskaper ville de lage sine egne produkter. Resultatet ble en pivot til drikkevarebransjen hvor de lager sine helt egne konsepter fra bunnen av.

Deres «unge» alder, immunitet for risiko og fortid innen branding og markedsføring gir dem en unik edge i bransjen. De vil dele sin unike historie, refleksjoner rundt markedsføring og hvordan de stjeler oppmerksomhet fra konkurrentenes enorme markedsbudsjetter.

Info om foredrag

Fryktløs synliggjøring

To gründere som har lykkes forteller om hvordan. Deres «unge» alder, immunitet for risiko og fortid innen branding og markedsføring gir dem en unik edge i bransjen. De vil dele sin unike historie, refleksjoner rundt markedsføring og hvordan de stjeler oppmerksomhet fra konkurrentenes enorme markedsbudsjetter.