LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Siri Vilberg

Frilans
Tekstforfatter og sosiale medier-konsulent
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Siri Vilberg bor i Tromsø og jobber frilans som tekstforfatter og sosiale medier-konsulent. Hun begynte sin internettkarriere på Mumseby og har siden aldri sett seg tilbake. Siri har gått den klassiske ruta fra journalistikken til markedsføringen, og mener at sosiale medier skal være givende og morsomt, også for innholdsskaperne. Hennes spesialitet er å hjelpe entreprenører med å lage strategier og innhold de kan leve med på sikt. På fritiden har hun laget noen av internetts triveligste hjørner, med friluftlivskontoen @siriogstian på Instagram, løpebloggen sirivil.no og Facebook-gruppa «En slags bokklubb».

Info om foredrag

Hvordan lage effektivt innhold til ulike målgrupper

Gjennom eksempler fra ulike kanaler med ubetalt innhold, vil Siri vise hvordan man kan lage levende samfunn på internett. Vi ser på hva som fungerer når vi prøver å snakke til forskjellige grupper mennesker, og vi ser på hva som ikke fungerer.