LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Steffen Rabben

Snapchat
Nordisk Salgssjef
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Steffen Rabben (35) er nordisk salgsjef i Snapchat sitt Norgeskontor, og har over 10 år erfaring fra Google og Snap Inc. Rabben er brennende opptatt av å sørge for at norske bedrifter realiserer potensialet som finnes i å kommunisere på de digitale plattformerspremisser. Rabben var også nominert i topp 10 listen av norske salgsleder-talenter både i 2019 og 2020.

 

Rabben skal snakke om bedrifters muligheter til å være tilstede både organisk og betalt på en av Norges største plattformer. Visste du f eks at Snapchat er størst i Norge blant de under 30år? Men at også 4 av 10 over 60 år er på Snap?  Vi ser nærmere på norske caser hvor bedrifter bedrifter har drevet både merkekjennskap og salg ved å benytte de kommersielle mulighetene.

Info om foredrag