LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Stian Barsnes-Simonsen

Nordic Screens
Kreativ leder
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Stian Barsnes-Simonsen har over 20 års erfaring som programleder, journalist og salgs- og utviklingssjef for tradisjonelle TV-kanaler og produksjonsselskap. Store deler av karrieren har handlet om å utvikle innhold som skal nå barn, ungdom og familiesegmentet. De siste 6 årene har han utelukket arbeidet for å skape samfunnspositivt innhold på plattformene barn og unge faktisk befinner seg på, og leder i dag Norges eneste kommunikasjonsbyrå som spesialiserer seg på disse målgruppene.

Info om foredrag

Hvordan kommunisere til barn og unge under 13 år på sosiale medier?

Anbefalt aldersgrense i Norge for sosiale medier er 13 år. Er det da greit og i det hele tatt lov å bruke disse plattformene til å kommunisere til yngre målgrupper? Hvordan skal man i så fall gjøre dette riktig? Stian Barsnes-Simonsen, leder i kommunikasjonsbyrået Nordic Family, som utelukkende henvender seg mot barn og unge. Han kommer og forklarer hva som er mulighetsrommet for å nå ut til de yngste i samfunnet på en riktig og god måte.