LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Stine Bustillo

stinebustillo.no
Gründer
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Stine Bustillo er hele Norges Instagram-ekspert. Hun lager ikke bare eksplosive videoer med masse humor: Hun lærer merkevarer og gründere å lage innhold som omsetter for millioner, ikke bare får millioner av likes. Hun er først med de siste trendene, og brenner for å gjøre det populære lønnsomt og målbart. Følg henne på Instagram, så slutter du å være bakpå i sosiale medier. Der deler hun også hvordan hun kombinerer et travelt mammaliv med et lønnsomt forretningsliv.

Info om foredrag

Instagram er ikke for bilder

De nye vinnerne på sosiale medier tiltrekker seg supefans gjennom personlighet og tilgjengelighet. De prioriterer organisk vekst, genuin dialog og verdier som vises andre steder enn i firmapresentasjonen.