LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Thomas Engeset

Freelancer
Regissør og innholdsprodusent
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Thomas Engeset er en norsk regissør og innholdsprodusent med mange store TV-produksjoner under beltet. Han har skrevet og regissert innhold til alt fra MGP, Kvelden før kvelden, sommeråpent og Camp Senkveld til Alle Mot 1 og P3GULL. Hvorav sistnevne førte til to Gullrute-nominasjoner. Han produserer også reklamefilmer og sosiale medier-innhold for alt av kommersielle aktører. I tillegg holder han foredrag om idéutvikling, historiefortelling, sosiale medier og videoproduksjon.

Info om foredrag

Huskelista for rå videoer til Sosiale medier

Shiiit, det er mye å tenke på i hverdagen. Enda godt Thomas Engeset har laget den ultimate huskelista til neste gang du skal lage knakenes godt video-innhold til sosiale medier. Thomas har produsert hundrevis av SoMe-videoer og gjennom prøving, feiling og seiere har han kommet opp med huskelista du kan henge på kjøleskapet, til neste gang du skal produsere godt video-innhold!