LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Thomas Engeset

Freelancer
Regissør, innholdsprodusent
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Thomas Engeset er en ung, norsk regissør og innholdsprodusent med mange store TV-produksjoner under beltet. Han har skrevet og regissert innhold til alt fra MGP, Kvelden før kvelden, sommeråpent og Camp Senkveld til Alle Mot 1 og P3GULL. Hvor av sistnevne førte til to Gullrute-nominasjoner.
Han produserer også reklamefilmer og Sosiale Medier-innhold for alt av kommersielle aktører. I tillegg holder han foredrag om hvordan kreativitet og historiefortelling kan makse innhold til sosiale plattformer.

Med bakgrunn som idéutvikler og improvisasjonsskuespiller har han bred erfaring med hvordan man kommer i gang på best mulig måte og holder momentet oppe i kreative prosesser. 

Info om foredrag

Hvorfor klarer noen å komme med nye, gode ideer og innhold hele tiden, mens andre sliter med hva de skal skrive under bildet sitt på Instagram? Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative? Og kan alle lære å bli mer kreative i løpet av bare 20minutter?

Ja, hevder Idéutvikler Thomas Engeset og sier han skal spandere middag på deg om han tar feil. Så lenge du ikke er alt for kreativ med vinkartet.