LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Tim Nilo

Askeladden & Co
Partner/marketing
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Tim Nilo var første nordmann på det europeiske hovedkontoret til Facebook. Han har hatt flere ulike roller knyttet til markedsføring og salg, og var blant annet ansvarlig for den globale satsingen til tyske netthandels- og oppstartsselskaper i Berlin før han sammen med to kollegaer startet det norske Facebook-kontoret i 2016.

Etter en periode som Managing Director i mediebyrået Zenith, gikk Nilo over i sin nåværende rolle som Partner og ansvarlig for markedsføring i Askeladden & Co, som står bak merkevarer som Dr.Dropin, Squeeze Massasje, Verd Begravelse og et titalls andre selskaper.

Nilo sitter også i styret til netthandelsgiganten Brandsdal Group,  bransjeorganisasjonen for internettmarkedsføring INMA og har tidligere vært involvert i influencer marketing-plattformen Inzpire.me og refinansieringsbanken Bank2. 

Info om foredrag