close icon
LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev
Introduksjon

Du er invitert!

Nok en gang er vi klar for en nasjonal konferanse over to dager i Oslo og håper å se deg der. Eventuelt i digital versjon om koronarestriksjonene begrenser oss!

Vi er så giret på å komme i gang med å treffes igjen å håper du er det er samme. Men selvsagt har vi en backupplan om restriksjonene vedvarer. Vi garanterer en digital gjennomføring av arrangementet.

Hovedmålet er likevel å få til en fysiske samling innenfor de reglene som gjelder på daværende tidspunkt.

Social Media Days 2021 er det nasjonale arrangementet i Oslo over to dager.
Presentasjoner

Bli inspirert av de beste. Få gode råd, og lær noe nytt som gjør din egen SoMe-hverdag bedre og morsommere.

nettverksbygging

Du møter spennende mennesker som kan, og vil dele av sin kunnskap. Dette er sannsynligvis den beste møteplassen du kan velge, om du er opptatt av å utvikle nettverket ditt.

Stream

Ønsker du å friske opp det du lærte kan du se opp igjen konferansen digitalt i ettertid

priser

Billetter

Vi tilbyr flere ulike billetter til vår konferanse. Er du tidlig ute kan du gjøre en god deal!

Priser er ekskludert mva. For vilkår ved påmelding og deltagelse trykk her

COVID-19

Social Media Days og korona

Social Media Days, og vår konferansepartner Conventor AS, vil forholde seg til de til enhver tid gjeldende smittevernreglene. Den første konferansen er planlagt i midten av juni, og vi har god tro på at det vil være mulig å gjennomføre fysiske arrangementer av begrenset størrelse på dette tidspunktet, samt at situasjonen åpner stadig mer opp over sommeren. Conventor AS har også gjennomført flere arrangement under de strenge tiltakene som har rådet. Skulle det ikke la seg gjøre å gjennomføre et fysisk arrangement har vi backupløsninger for digital gjennomføring av konferansene.

For den nasjonale konferansen i høst tar vi utgangspunkt i signalene fra regjeringen om at vi langt på vei er tilbake til en normalsituasjon. Vi holder dere løpende oppdatert dersom det kommer endringer.

Om du har kjøpt billett til de fysiske arrangementene, og det kun er mulig med digital gjennomføring, vil du få tilbakebetalt differansen mellom fysisk og digital konferanse.

venue

Clarion Hotel The Hub

27.–28. september 2021 samles vi på Clarion Hotel The Hub for konferansen. Skal du følge konferansen digitalt vil du motta link via e-post du registrerer ved billettkjøp.

addresse

Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo

kontakt oss

+47 51 52 90 99

Følg oss i sosiale medier
innholdet

Hva tilbyr Social Media Days?

Social Media Days har som mål å være Norges fremste møteplass for deg som jobber med sosiale medier. Uansett hvilket nivå du er på i dag, - vil du finne inspirasjon, lære noe nytt og knytte nye kontakter. Vi tilbyr en serie av store og små arrangementer, hvor de fleste er gratis. Du vil finne månedlige korte webinarer, dynamiske facebooksider og denne websiden som skal favne alt vi tilbyr.  

I 2021 blir det regionssamlinger i Stavanger, Trondheim, Tromsø og Bergen, -før vi avslutter hovedarrangementene med en todagers samling i Oslo.  Her vil det også bli utdeling av Social Media Awards, tidligere Gullenken, innenfor 12 kategorier. Vi vil være Norges beste kompetansearena innenfor sosiale medier, og vi ønsker at du skal delta, og bidra til et kompetanseløft i 2021.

Presentasjoner

Bli inspirert av de beste.  Få gode råd, og lær noe nytt som gjør din egen SoMe-hverdag bedre og morsommere

Streams

Inspirerende små live streams gjennom hele året som er gratis + streams fra konfransene for de som kjøper billett for digital eller fysisk tilgang

Blogg

Refleksjoner, nyheter, meningsutveksling og trender fra våre dyktige skribenter

Ubegrenset med kaffe

Uformelle møter skjer ofte med en kopp kaffe i hånden. Vi har nok kaffe, og deler den gjerne om du deltar på konferansene, - eller besøker oss på kontorene i Oslo og Stavanger.

Workshops

Praktiske HOW-TO workshops blir en sentral del av programmet på hovedarrangementet

Prisutdeling

Social Media Awards henger høyt i bransjen. I år deles den ut i 10 kategorier. Det er mange som har utmerket seg, så det blir spennende å se hvem som tar med seg statuettene hjem i år.

Nettverksbygging

Du møter spennende mennesker som kan, og vil dele av sin kunnskap. Dette er sannsynligvis den beste møteplassen du kan velge, om du er opptatt av å utvikle nettverket ditt.

Utstillere

Relevante og morsomme stands gir deg et ekstra samlingspunkt i pausene.

God teknikk

Conventor sørger for at alt det tekniske funger optimalt. Du vil høre og se godt, og oppleve en fin ramme for det faglige innholdet.

Vi har 3 tematiske hovedspor og innleggene vil spisses innenfor disse. Du kan forvente gode foredrag, panelsamtaler og stor grad av interaksjon. Vi ønsker å engasjere deg som deltaker. Dine spørsmål og meninger er viktige for å få frem god erfaringsutveksling og inspirasjon.

En vellykket implementering av kreative idéer er en utfordring for alle organisasjoner. I dette sporet fokuserer vi både på de store kreative konseptene og de små idéene. Her dykker vi ned i detaljer som valg av formater, video eller foto og de kreative mulighetene vi har i dag. Du vil få konkrete tips som du kan ta med deg i utformingen av aktiviteter, eller tilpasset en strategi med konstant tilstedeværelse.

Hvordan er din bedrifts bevissthet rundt markedsføring? Her vil du lære om hvordan du får mest igjen for hver investert krone og arbeidstime. Hvordan kan du optimalisere dine kampanjer? Vi ser på hvordan forbrukere beveger seg gjennom kundereisen og valg av kanal. Hvor er det muligheter for deg til å være tidlig ute med noe nytt som vil gi deg en markedsfordel?

Hvordan utformer du en strategi for sosiale medier som harmonerer med bedriftens overordnede strategi? Hva skal man bruke tid og ressurser på? Og kanskje vel så viktig: Hva skal man ikke bruke tid og ressurser på? Hvordan bør man planlegge opp mot konkrete målsetninger? Vi ser på langsiktige vs kortsiktige aktiviteter, og hvordan man kan oppnå synergier mellom ulike aktiviteter. Og ikke minst hvordan man kan bygge videre på det man er god på og forutsetningene ligger til rette for.

Konferansier

Bernt Hulsker

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

Bernt Hulsker er konferansier på Social Media Days i Oslo. Han er tidligere fotballspiller med mange år og over 100 tippeligakamper i bena. Etter endt idrettskarriere har han gjort karriere på TV og nett-tv. Under Social Media Days blir han din allierte i møte med alle de godeforedragsholderne, og vil ta i mot spørsmål fra deg underveis disse to dagene i Oslo.

Les mer
Creative Agency Frame & Work

Emil Spangenberg

Administrerende direktør og partner

Emil vil presentere forrykende spennende cases og eksempler på destinasjonsmarkedsføring gjennom en ambisiøs og alltid tilstedeværende innholdstilnærming.

Les mer
Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

Liv Sandberg

Administrerende direktør

Liv Sandberg er administrerende direktør Global Business Solutions i TikTok Nordics. Hun har jobbet i medie- og kommunikasjonsbransjen de siste 20 årene. Hun lanserte Facebooks 'Agency Women Leadership Day' i Norden, og hun er medforfatter av boken 'The MeWe Generation'.

Les mer
Grünerløkka-entusiaster og Mills-ansatte

Kjersti Johannessen og Lars Marius Lauten

Marketingdirektør og informasjonssjef

Begge brenner for nærmiljøet i bydelen. De fikk med seg kollegaer for å hjelpe de unike lokale perlene da koronarestriksjonene var på sitt mest dystre for handelsstanden og serveringsbransjen, gjennom kampanjen @100000tips.

Les mer
Fuel It AS

Berta Lende Røed

Gründer og daglig leder

Hvordan kunne savnet etter de gode samtalene i eget parforhold bringe FuelBox-gründeren helt til Midtøsten for å trene ledere hos myndighetene der?

Ikke gå glipp av historien om hvordan gründeren og teamet hennes bruker sosial medier for å nå sin visjon om å fuele verden med gode samtaler som endrer mindset og liv.

les mer
Valen–Utvik

Astrid Valen–Utvik

Strategisk rådgiver og eier

Sosial lyd er ikke en døgnflue, men vil forandre måten vi kommuniserer på. I vinter har næringslivsledere, kjendiser, politikere og alle andre nysgjerrige logget inn på appen Clubhouse. Selv om hypen om Clubhouse er over og mange vil si dette er en døgnflue, er dette bare starten, hevder Astrid Valen-Utvik. Twitter har allerede lansert sin egen variant, kalt Spaces, og plattformer som Facebook, Instagram, Slack og Discord kommer med tilsvarende løsninger for Social Audio i tiden fremover - alt i kampen om brukerne. Hva er nytteverdien for deg og din virksomhet? Hvordan vil dette forandre hvilke krav kundene stiller til din merkevare? Hva er lyden av din virksomhet?

les mer
Askeladden & Co

Tim Nilo

Partner/marketing

Tim Nilo var første nordmann på det europeiske hovedkontoret til Facebook. Han har hatt flere ulike roller knyttet til markedsføring og salg, og var blant annet ansvarlig for den globale satsingen til tyske netthandels- og oppstartsselskaper i Berlin før han sammen med to kollegaer startet det norske Facebook-kontoret i 2016.

les mer
Program

Programmet

Programmet er nå publisert, og oppdateres fortløpende ved eventuelle endringer.
Følg med her og på Facebook for siste nytt.

Mange hjerner tenker bedre enn få!

Er det noen foredragsholdere du har spesielt lyst til å høre? Eller et tema du skulle ønske vi tok opp på konferansen? Kanskje det er noe du forsøker å få til på sosiale medier som du bare ikke vet hvilken knapp du skal trykke på, og så gjerne ville fått en kjapp "how to" instruksjon på?

Gi oss lyd hva du håper blir en del av programmet til konferansen!

09:00

Åpning

Åpning

Velkommen og praktisk informasjon

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

09:00

Åpning

Sal A

Velkommen og praktisk informasjon

Sal B

Sal C

Sal D

09:00

Åpning

Åpning

Velkommen til dag 2

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

09:00

Åpning

Sal A

Velkommen til dag 2

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Facebook er i kontinuerlig utvikling. Det krever hyppige oppdateringer på hvilke muligheter som finnes. Nina Hareide-Larsen gir deg innblikk som kan vise seg å bli svært viktig for deg

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

Client Partner | Vertical Lead

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Sal A

Facebook er i kontinuerlig utvikling. Det krever hyppige oppdateringer på hvilke muligheter som finnes. Nina Hareide-Larsen gir deg innblikk som kan vise seg å bli svært viktig for deg

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Fryktløs synliggjøring

Fryktløs synliggjøring

To gründere som har lykkes forteller om hvordan.

Isak Førre Skogland

OMBU AS

Daglig leder og gründer

Sindre Bjørnstad

OMBU AS

Markedsansvarlig og gründer

09:10

Fryktløs synliggjøring

Sal A

To gründere som har lykkes forteller om hvordan.

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Kommersielle muligheter og automatisering

Hvordan lage dynamisk organisk innhold og utnytte det kommersielt

Steffen Rabben

Snapchat

Leder Snapchat Norge

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Sal A

Hvordan lage dynamisk organisk innhold og utnytte det kommersielt

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Netthandel på ordntli

Netthandel på ordntli

Hva skaper god, og ønsket trafikk?

Tim Nilo

Askeladden & Co

Partner/marketing

09:30

Netthandel på ordntli

Sal A

Hva skaper god, og ønsket trafikk?

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

Lett å elske

Lett å elske

Margrethe Wam Solvang vil snakke om hvorfor YouTube er så lett å elske, sett fra både et influencer, annonsør, og seer perspektiv.

Margrethe Wam Solvang

Youtube

Industry Manager for Google

09:50

Lett å elske

Sal A

Margrethe Wam Solvang vil snakke om hvorfor YouTube er så lett å elske, sett fra både et influencer, annonsør, og seer perspektiv.

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

@100 000 tips-kampanjen

@100 000 tips-kampanjen

Ekte engasjement flytter fjell

Kjersti Johannessen

Mills

Informasjonssjef

Lars Marius Lauten

Mills

Marketingdirektør

09:50

@100 000 tips-kampanjen

Sal A

Ekte engasjement flytter fjell

Sal B

Sal C

Sal D

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Hvorfor og hvordan skaper TikTok krusninger over hele kloden med kreativt innhold som påvirker kultur og samtale? Liv gir deg innsikt og forståelse for hvordan TikTok de siste seks månedene har påvirket medieindustrien i det nordiske markedet. Hun lar deg også bli kjent med 'Gen T' - en ny generasjon av samvær der tankesett er inne og demografi er ute.

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

Administrerende direktør

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Sal A

Hvorfor og hvordan skaper TikTok krusninger over hele kloden med kreativt innhold som påvirker kultur og samtale? Liv gir deg innsikt og forståelse for hvordan TikTok de siste seks månedene har påvirket medieindustrien i det nordiske markedet. Hun lar deg også bli kjent med 'Gen T' - en ny generasjon av samvær der tankesett er inne og demografi er ute.

Sal B

Sal C

Sal D

10:10

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Sindre og Isak

OMBU AS

Gründere

Tim Nilo

Askeladden & Co

Partner/marketing

Kjersti Johannessen

Mills

Informasjonssjef

Lars Marius Lauten

Mills

Marketingdirektør

10:10

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

Client Partner | Vertical Lead

Steffen Rabben

Snapchat

Leder Snapchat Norge

Margrethe Wam Solvang

Youtube

Industry Manager for Google

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

Administrerende direktør

10:30

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Språkkurs for nettroll

Språkkurs for nettroll

Når du skriver godt, er det lettere å nå frem, overtale og overbevise. Dette er ikke så lett for en del av dem som ønsker at Norge kun skal være for nordmenn. Velkommen til tekstdoktorens språkkurs for nettroll!

Christine Calvert

Tekstdoktor

10:30

Språkkurs for nettroll

Sal A

Når du skriver godt, er det lettere å nå frem, overtale og overbevise. Dette er ikke så lett for en del av dem som ønsker at Norge kun skal være for nordmenn. Velkommen til tekstdoktorens språkkurs for nettroll!

Sal B

Sal C

Sal D

10:40

Pause

Pause

Kaffe og mingling

10:40

Pause

Sal A

Kaffe og mingling

Sal B

Sal C

Sal D

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Berta gir oss inspirerende innblikk i hvordan produktidéer får internasjonalt fotfeste gjennom sosiale medier

Berta Lende Røed

Fuel It AS

Gründer og daglig leder

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Sal A

Berta gir oss inspirerende innblikk i hvordan produktidéer får internasjonalt fotfeste gjennom sosiale medier

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Vi bruker Fuelbox for gode diskusjoner

Berta Lende Røed

Fuel It AS

Gründer og daglig leder

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Sal A

Vi bruker Fuelbox for gode diskusjoner

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Hva er lyden av din virksomhet?

Sosial lyd er ikke en døgnflue, men vil forandre måten vi kommuniserer på

Astrid Valen–Utvik

Valen–Utvik

Strategisk rådgiver og eier

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Sal A

Sosial lyd er ikke en døgnflue, men vil forandre måten vi kommuniserer på

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Lunsj

Lunsj

11:30

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Hvordan få mest ut av TikTok?

Lars forteller om kunder som tør, hvorfor de lykkes, og hvorfor de av og til, IKKE lykkes.

Lars Eia Kirkholm

JCP PRAD

Byråleder og rådgiver

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Sal A

Lars forteller om kunder som tør, hvorfor de lykkes, og hvorfor de av og til, IKKE lykkes.

Sal B

Sal C

Sal D

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Hvordan i all verden er det mulig å få over 50 milliarder visninger på Instagram? Nora gir deg noen av hemmelighetene.

Nora Fikse

Grafisk designer og GIF-artist

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Sal A

Hvordan i all verden er det mulig å få over 50 milliarder visninger på Instagram? Nora gir deg noen av hemmelighetene.

Sal B

Sal C

Sal D

12:00

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Astrid Valen–Utvik

Valen–Utvik

Strategisk rådgiver og eier

Lars Eia Kirkholm

JCP PRAD

Byråleder og rådgiver

Nora Fikse

Grafisk designer og GIF-artist

12:00

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Sal B

Sal C

Sal D

12:10

Lunsj

Lunsj

12:10

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Et forrykende foredrag om hvordan kreativitet og historiefortelling kan makse innhold til sosiale plattformer.

Thomas Engeset

Freelancer

Regissør, innholdsprodusent

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Sal A

Et forrykende foredrag om hvordan kreativitet og historiefortelling kan makse innhold til sosiale plattformer.

Sal B

Sal C

Sal D

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Thea Helgeland

Anorak

Social Media Specialist

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Sal A

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Hvordan lage godt innhold

Hvordan lage godt innhold

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Emil Spangenberg

Creative Agency Frame & Work

Administrerende direktør og partner

13:10

Hvordan lage godt innhold

Sal A

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Kreativitet som engasjerer

Kreativitet som engasjerer

Tone tar med seg noen av sine favoritt case, og gir oss innblikk bak i kulissene. Hvordan jobbet vi? Hva gjorde vi? Og hva lærte vi?

Tone Helene Angsund

Trigger Oslo

Konsulent

13:10

Kreativitet som engasjerer

Sal A

Tone tar med seg noen av sine favoritt case, og gir oss innblikk bak i kulissene. Hvordan jobbet vi? Hva gjorde vi? Og hva lærte vi?

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Thomas Engeset

Freelancer

Regissør, innholdsprodusent

Thea Helgeland

Anorak

Social Media Specialist

Emil Spangenberg

Creative Agency Frame & Work

Administrerende direktør og partner

13:30

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Strategisk skalering av influencer marketing

Anders vil forenkle de komplekse sammenhengene, og gjøre det tilgjengelig.

Knut Anders Thorset

Inzpire.me

CRO

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Sal A

Anders vil forenkle de komplekse sammenhengene, og gjøre det tilgjengelig.

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Pause

Pause

13:50

Pause

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Wasim forteller hvordan han når frem med sitt viktige og ærlige budskap

Wasim Zahid

Lege og media-personlighet

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Sal A

Wasim forteller hvordan han når frem med sitt viktige og ærlige budskap

Sal B

Sal C

Sal D

14:10

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Tone Helene Angsund

Trigger Oslo

Konsulent

Knut Anders Thorset

Inzpire.me

CRO

Wasim Zahid

Lege og media-personlighet

14:10

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Sal B

Sal C

Sal D

14:20

Innovasjonsrealisering

Innovasjonsrealisering

Det snakkes mye om innovasjon, men lilte om hvordan vi kan realisere. Det får du høre om i dette foredraget

Mark Adams

Vice Media

SVP & Head of Innovation

14:20

Innovasjonsrealisering

Sal A

Det snakkes mye om innovasjon, men lilte om hvordan vi kan realisere. Det får du høre om i dette foredraget

Sal B

Sal C

Sal D

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Avslutning Social Media Days 2021

Vi takker for denne gang med en oppsummering av de to dagene

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Sal A

Vi takker for denne gang med en oppsummering av de to dagene

Sal B

Sal C

Sal D

14:50

Samtale med Mark Adams

Samtale med Mark Adams

Vi tar en prat med Marks Adams og du kan stille spørsmål via slido

Mark Adams

Vice Media

SVP & Head of Innovation

14:50

Samtale med Mark Adams

Sal A

Vi tar en prat med Marks Adams og du kan stille spørsmål via slido

Sal B

Sal C

Sal D

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Prisutdeling: Social Media Awards

Vi deler ut pris i 12 kategorier til de beste kampanjene og de flinkeste personer og byrå innenfor sosiale medier

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Sal A

Vi deler ut pris i 12 kategorier til de beste kampanjene og de flinkeste personer og byrå innenfor sosiale medier

Sal B

Sal C

Sal D

17:00

Avslutning dag 1

Avslutning dag 1

Vi runder av med en oppsummering av dagen

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

17:00

Avslutning dag 1

Sal A

Vi runder av med en oppsummering av dagen

Sal B

Sal C

Sal D

09:00

Åpning

Åpning

Velkommen og praktisk informasjon

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

09:00

Åpning

Sal A

Velkommen og praktisk informasjon

Sal B

Sal C

Sal D

09:00

Åpning

Åpning

Velkommen til dag 2

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

09:00

Åpning

Sal A

Velkommen til dag 2

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Facebook er i kontinuerlig utvikling. Det krever hyppige oppdateringer på hvilke muligheter som finnes. Nina Hareide-Larsen gir deg innblikk som kan vise seg å bli svært viktig for deg

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

Client Partner | Vertical Lead

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Sal A

Facebook er i kontinuerlig utvikling. Det krever hyppige oppdateringer på hvilke muligheter som finnes. Nina Hareide-Larsen gir deg innblikk som kan vise seg å bli svært viktig for deg

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Fryktløs synliggjøring

Fryktløs synliggjøring

To gründere som har lykkes forteller om hvordan.

Isak Førre Skogland

OMBU AS

Daglig leder og gründer

Sindre Bjørnstad

OMBU AS

Markedsansvarlig og gründer

09:10

Fryktløs synliggjøring

Sal A

To gründere som har lykkes forteller om hvordan.

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Kommersielle muligheter og automatisering

Hvordan lage dynamisk organisk innhold og utnytte det kommersielt

Steffen Rabben

Snapchat

Leder Snapchat Norge

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Sal A

Hvordan lage dynamisk organisk innhold og utnytte det kommersielt

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Netthandel på ordntli

Netthandel på ordntli

Hva skaper god, og ønsket trafikk?

Tim Nilo

Askeladden & Co

Partner/marketing

09:30

Netthandel på ordntli

Sal A

Hva skaper god, og ønsket trafikk?

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

Lett å elske

Lett å elske

Margrethe Wam Solvang vil snakke om hvorfor YouTube er så lett å elske, sett fra både et influencer, annonsør, og seer perspektiv.

Margrethe Wam Solvang

Youtube

Industry Manager for Google

09:50

Lett å elske

Sal A

Margrethe Wam Solvang vil snakke om hvorfor YouTube er så lett å elske, sett fra både et influencer, annonsør, og seer perspektiv.

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

@100 000 tips-kampanjen

@100 000 tips-kampanjen

Ekte engasjement flytter fjell

Kjersti Johannessen

Mills

Informasjonssjef

Lars Marius Lauten

Mills

Marketingdirektør

09:50

@100 000 tips-kampanjen

Sal A

Ekte engasjement flytter fjell

Sal B

Sal C

Sal D

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Hvorfor og hvordan skaper TikTok krusninger over hele kloden med kreativt innhold som påvirker kultur og samtale? Liv gir deg innsikt og forståelse for hvordan TikTok de siste seks månedene har påvirket medieindustrien i det nordiske markedet. Hun lar deg også bli kjent med 'Gen T' - en ny generasjon av samvær der tankesett er inne og demografi er ute.

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

Administrerende direktør

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Sal A

Hvorfor og hvordan skaper TikTok krusninger over hele kloden med kreativt innhold som påvirker kultur og samtale? Liv gir deg innsikt og forståelse for hvordan TikTok de siste seks månedene har påvirket medieindustrien i det nordiske markedet. Hun lar deg også bli kjent med 'Gen T' - en ny generasjon av samvær der tankesett er inne og demografi er ute.

Sal B

Sal C

Sal D

10:10

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Sindre og Isak

OMBU AS

Gründere

Tim Nilo

Askeladden & Co

Partner/marketing

Kjersti Johannessen

Mills

Informasjonssjef

Lars Marius Lauten

Mills

Marketingdirektør

10:10

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

Client Partner | Vertical Lead

Steffen Rabben

Snapchat

Leder Snapchat Norge

Margrethe Wam Solvang

Youtube

Industry Manager for Google

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

Administrerende direktør

10:30

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Språkkurs for nettroll

Språkkurs for nettroll

Når du skriver godt, er det lettere å nå frem, overtale og overbevise. Dette er ikke så lett for en del av dem som ønsker at Norge kun skal være for nordmenn. Velkommen til tekstdoktorens språkkurs for nettroll!

Christine Calvert

Tekstdoktor

10:30

Språkkurs for nettroll

Sal A

Når du skriver godt, er det lettere å nå frem, overtale og overbevise. Dette er ikke så lett for en del av dem som ønsker at Norge kun skal være for nordmenn. Velkommen til tekstdoktorens språkkurs for nettroll!

Sal B

Sal C

Sal D

10:40

Pause

Pause

Kaffe og mingling

10:40

Pause

Sal A

Kaffe og mingling

Sal B

Sal C

Sal D

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Berta gir oss inspirerende innblikk i hvordan produktidéer får internasjonalt fotfeste gjennom sosiale medier

Berta Lende Røed

Fuel It AS

Gründer og daglig leder

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Sal A

Berta gir oss inspirerende innblikk i hvordan produktidéer får internasjonalt fotfeste gjennom sosiale medier

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Vi bruker Fuelbox for gode diskusjoner

Berta Lende Røed

Fuel It AS

Gründer og daglig leder

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Sal A

Vi bruker Fuelbox for gode diskusjoner

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Hva er lyden av din virksomhet?

Sosial lyd er ikke en døgnflue, men vil forandre måten vi kommuniserer på

Astrid Valen–Utvik

Valen–Utvik

Strategisk rådgiver og eier

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Sal A

Sosial lyd er ikke en døgnflue, men vil forandre måten vi kommuniserer på

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Lunsj

Lunsj

11:30

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Hvordan få mest ut av TikTok?

Lars forteller om kunder som tør, hvorfor de lykkes, og hvorfor de av og til, IKKE lykkes.

Lars Eia Kirkholm

JCP PRAD

Byråleder og rådgiver

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Sal A

Lars forteller om kunder som tør, hvorfor de lykkes, og hvorfor de av og til, IKKE lykkes.

Sal B

Sal C

Sal D

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Hvordan i all verden er det mulig å få over 50 milliarder visninger på Instagram? Nora gir deg noen av hemmelighetene.

Nora Fikse

Grafisk designer og GIF-artist

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Sal A

Hvordan i all verden er det mulig å få over 50 milliarder visninger på Instagram? Nora gir deg noen av hemmelighetene.

Sal B

Sal C

Sal D

12:00

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Astrid Valen–Utvik

Valen–Utvik

Strategisk rådgiver og eier

Lars Eia Kirkholm

JCP PRAD

Byråleder og rådgiver

Nora Fikse

Grafisk designer og GIF-artist

12:00

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Sal B

Sal C

Sal D

12:10

Lunsj

Lunsj

12:10

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Et forrykende foredrag om hvordan kreativitet og historiefortelling kan makse innhold til sosiale plattformer.

Thomas Engeset

Freelancer

Regissør, innholdsprodusent

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Sal A

Et forrykende foredrag om hvordan kreativitet og historiefortelling kan makse innhold til sosiale plattformer.

Sal B

Sal C

Sal D

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Thea Helgeland

Anorak

Social Media Specialist

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Sal A

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Hvordan lage godt innhold

Hvordan lage godt innhold

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Emil Spangenberg

Creative Agency Frame & Work

Administrerende direktør og partner

13:10

Hvordan lage godt innhold

Sal A

Nærmere beskrivelse av foredraget kommer senere

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Kreativitet som engasjerer

Kreativitet som engasjerer

Tone tar med seg noen av sine favoritt case, og gir oss innblikk bak i kulissene. Hvordan jobbet vi? Hva gjorde vi? Og hva lærte vi?

Tone Helene Angsund

Trigger Oslo

Konsulent

13:10

Kreativitet som engasjerer

Sal A

Tone tar med seg noen av sine favoritt case, og gir oss innblikk bak i kulissene. Hvordan jobbet vi? Hva gjorde vi? Og hva lærte vi?

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Thomas Engeset

Freelancer

Regissør, innholdsprodusent

Thea Helgeland

Anorak

Social Media Specialist

Emil Spangenberg

Creative Agency Frame & Work

Administrerende direktør og partner

13:30

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer.

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Strategisk skalering av influencer marketing

Anders vil forenkle de komplekse sammenhengene, og gjøre det tilgjengelig.

Knut Anders Thorset

Inzpire.me

CRO

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Sal A

Anders vil forenkle de komplekse sammenhengene, og gjøre det tilgjengelig.

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Pause

Pause

13:50

Pause

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Wasim forteller hvordan han når frem med sitt viktige og ærlige budskap

Wasim Zahid

Lege og media-personlighet

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Sal A

Wasim forteller hvordan han når frem med sitt viktige og ærlige budskap

Sal B

Sal C

Sal D

14:10

Panelsamtale

Panelsamtale

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Hans-Petter Nygård Hansen

Debattleder

Tone Helene Angsund

Trigger Oslo

Konsulent

Knut Anders Thorset

Inzpire.me

CRO

Wasim Zahid

Lege og media-personlighet

14:10

Panelsamtale

Sal A

Hans Petter Nygård Hansen leder panelsamtalen. Du stiller spørsmål og foredragsholderne svarer

Sal B

Sal C

Sal D

14:20

Innovasjonsrealisering

Innovasjonsrealisering

Det snakkes mye om innovasjon, men lilte om hvordan vi kan realisere. Det får du høre om i dette foredraget

Mark Adams

Vice Media

SVP & Head of Innovation

14:20

Innovasjonsrealisering

Sal A

Det snakkes mye om innovasjon, men lilte om hvordan vi kan realisere. Det får du høre om i dette foredraget

Sal B

Sal C

Sal D

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Avslutning Social Media Days 2021

Vi takker for denne gang med en oppsummering av de to dagene

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Sal A

Vi takker for denne gang med en oppsummering av de to dagene

Sal B

Sal C

Sal D

14:50

Samtale med Mark Adams

Samtale med Mark Adams

Vi tar en prat med Marks Adams og du kan stille spørsmål via slido

Mark Adams

Vice Media

SVP & Head of Innovation

14:50

Samtale med Mark Adams

Sal A

Vi tar en prat med Marks Adams og du kan stille spørsmål via slido

Sal B

Sal C

Sal D

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Prisutdeling: Social Media Awards

Vi deler ut pris i 12 kategorier til de beste kampanjene og de flinkeste personer og byrå innenfor sosiale medier

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Sal A

Vi deler ut pris i 12 kategorier til de beste kampanjene og de flinkeste personer og byrå innenfor sosiale medier

Sal B

Sal C

Sal D

17:00

Avslutning dag 1

Avslutning dag 1

Vi runder av med en oppsummering av dagen

Bernt Hulsker

Konferansier

Mediepersonlighet og tidligere fotballspiller

17:00

Avslutning dag 1

Sal A

Vi runder av med en oppsummering av dagen

Sal B

Sal C

Sal D

09:00

Åpning

Åpning

Bernt Hulsker

Konferansier

09:00

Åpning

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:00

Åpning

Åpning

Bernt Hulsker

Konferansier

09:00

Åpning

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Fryktløs synliggjøring

Fryktløs synliggjøring

09:10

Fryktløs synliggjøring

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Kommersielle muligheter og automatisering

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Netthandel på ordntli

Netthandel på ordntli

Tim Nilo

Askeladden & Co

09:30

Netthandel på ordntli

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

Lett å elske

Lett å elske

09:50

Lett å elske

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

@100 000 tips-kampanjen

@100 000 tips-kampanjen

09:50

@100 000 tips-kampanjen

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:10
10:10

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Panelsamtale

Panelsamtale

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

10:30

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Språkkurs for nettroll

Språkkurs for nettroll

10:30

Språkkurs for nettroll

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:40

Pause

Pause

10:40

Pause

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Hva er lyden av din virksomhet?

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Lunsj

Lunsj

11:30

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Hvordan få mest ut av TikTok?

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:00
12:00

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:10

Lunsj

Lunsj

12:10

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Thomas Engeset

Freelancer

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Hvordan lage godt innhold

Hvordan lage godt innhold

Emil Spangenberg

Creative Agency Frame & Work

13:10

Hvordan lage godt innhold

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Kreativitet som engasjerer

Kreativitet som engasjerer

13:10

Kreativitet som engasjerer

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Panelsamtale

Panelsamtale

13:30

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Strategisk skalering av influencer marketing

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Pause

Pause

13:50

Pause

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:10
14:10

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:20

Innovasjonsrealisering

Innovasjonsrealisering

Mark Adams

Vice Media

14:20

Innovasjonsrealisering

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Avslutning Social Media Days 2021

Bernt Hulsker

Konferansier

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:50

Samtale med Mark Adams

Samtale med Mark Adams

Mark Adams

Vice Media

14:50

Samtale med Mark Adams

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Prisutdeling: Social Media Awards

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

17:00

Avslutning dag 1

Avslutning dag 1

Bernt Hulsker

Konferansier

17:00

Avslutning dag 1

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:00

Åpning

Åpning

Bernt Hulsker

Konferansier

09:00

Åpning

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:00

Åpning

Åpning

Bernt Hulsker

Konferansier

09:00

Åpning

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

09:10

Hva skal til for å lykkes med business på Facebook?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:10

Fryktløs synliggjøring

Fryktløs synliggjøring

09:10

Fryktløs synliggjøring

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Kommersielle muligheter og automatisering

09:30

Kommersielle muligheter og automatisering

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:30

Netthandel på ordntli

Netthandel på ordntli

Tim Nilo

Askeladden & Co

09:30

Netthandel på ordntli

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

Lett å elske

Lett å elske

09:50

Lett å elske

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

09:50

@100 000 tips-kampanjen

@100 000 tips-kampanjen

09:50

@100 000 tips-kampanjen

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

10:10

Bli med om bord i Tik Tok raketten

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:10
10:10

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Panelsamtale

Panelsamtale

Nina K. Hareide-Larsen

Facebook Norway

Liv Sandberg

Global Business Solutions - Tik Tok Nordics

10:30

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:30

Språkkurs for nettroll

Språkkurs for nettroll

10:30

Språkkurs for nettroll

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:40

Pause

Pause

10:40

Pause

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

10:50

Når et lite spørsmål kan utgjøre den store forskjellen

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

11:10

Workshop fasilitert av Berta Lende Røed

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Hva er lyden av din virksomhet?

11:10

Hva er lyden av din virksomhet?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Lunsj

Lunsj

11:30

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Hvordan få mest ut av TikTok?

11:30

Hvordan få mest ut av TikTok?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

11:50

Hvorfor og hvordan fungerer animasjoner på Instagram?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:00
12:00

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:10

Lunsj

Lunsj

12:10

Lunsj

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Thomas Engeset

Freelancer

12:30

Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

12:50

Visuelle fortellinger som gjør deg nysgjerrig

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Hvordan lage godt innhold

Hvordan lage godt innhold

Emil Spangenberg

Creative Agency Frame & Work

13:10

Hvordan lage godt innhold

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:10

Kreativitet som engasjerer

Kreativitet som engasjerer

13:10

Kreativitet som engasjerer

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Panelsamtale

Panelsamtale

13:30

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Strategisk skalering av influencer marketing

13:30

Strategisk skalering av influencer marketing

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Pause

Pause

13:50

Pause

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

13:50

Hvordan skape godt innhold på Youtube og TikTok?

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:10
14:10

Panelsamtale

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:20

Innovasjonsrealisering

Innovasjonsrealisering

Mark Adams

Vice Media

14:20

Innovasjonsrealisering

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Avslutning Social Media Days 2021

Bernt Hulsker

Konferansier

14:30

Avslutning Social Media Days 2021

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

14:50

Samtale med Mark Adams

Samtale med Mark Adams

Mark Adams

Vice Media

14:50

Samtale med Mark Adams

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Prisutdeling: Social Media Awards

15:00

Prisutdeling: Social Media Awards

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

17:00

Avslutning dag 1

Avslutning dag 1

Bernt Hulsker

Konferansier

17:00

Avslutning dag 1

Sal A

Sal B

Sal C

Sal D

Last ned programmet
SE programmet
komité

Møt programkomitéen

Programkommitéen består av noen av de mest erfarne og kreative aktørene i bransjen. Dette er kjerneteamet for utvikling av årets program. I tillegg vil de hente inn lokal ekspertise for gjennomføring på regionskonferansene.

Leder

Astrid Valen-Utvik

Valen-Utvik AS

Eier og rådgiver
Medlem

Susanne Bjerga Todnem

Somedian

Daglig leder Somedian
Medlem

Tone Helene Angsund

Trigger Oslo

Konsulent
Medlem

Mats Lyngstad

Inzpire.me

Gründer og daglig leder
Medlem

Morten Martinsen

Conventor AS

Prosjektleder
Om

Visste du at?

Visste du at Social Media Days er aktiv hele året? Bloggen på nettsidene her oppdateres jevnlig. Nesten hver eneste måned kan du delta på webinar helt gratis. Facebooksiden vil ha nyttige og hyppige oppdateringer. Ønsker du å lese mer om Social Media Days som helhet og sjekke ut vår blogg og streams kan du gjøre det her:

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nytt om Social Media Days. Meld deg på her om du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. Du kan selvsagt når som helst melde deg av igjen.

10. juni 2021

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her

Registrert

Din registrering er mottatt.
Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

* obligatoriske felt
Interesser

Social Media Days vil bruke informasjonen du gir oss her til å ta kontakte deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vennligst bekreft hvordan du tillater oss å ta kontakt.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke gjennom å trykke på "unsubscribe" i bunn av e-postene du mottar fra oss, eller gjennom å kontakte oss på post@socialmediadays.no. Vi vil behandle dine data med respekt. For mer informasjon om vår behandling av data og personvern vennligst se våre nettsider. Gjennom å trykke ja nedenfor akspeterer du at vi behandler de data du oppgir her i henhold til dette.

Vi bruker Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev. Gjennom å trykke på knappen nedenfor aksepterer du at informasjonen du legger inn her vil bli overført til vår database i Mailchimp. Du kan lese mer om Mailchimp sin databehandling her.

SOcial media days produseres av:
Hovedsponsor
Gullsponsorer
Sølvsponsorer
Se alle sponsorer