LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev
Skribent

Astrid Valen-Utvik

Astrid er gründer av sosiale medie-byrået Valen-Utvik AS, som hun startet i 2009. Hun er siviløkonom fra NHH i Bergen og er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier i Norge. Hun holder workshop, foredrag og kurs, i tillegg til strategisk rådgivning og arbeid for deres faste kunder.

Astrid er gründer av sosiale medie-byrået Valen-Utvik AS, som hun startet i 2009. Hun er siviløkonom fra NHH i Bergen, har erfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier i Norge. Astrid har fått flere utmerkelser for sitt arbeid, blant annet ble hun i 2017 kåret til Årets Personlighet på Social Media Awards, i 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel på samme konferanse, og i 2012 ble hun kåret til en av landets mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun holder workshop, foredrag og kurs, i tillegg til strategisk rådgivning og arbeid for deres faste kunder, samt at hun i 2020 lanserte VU Kompetanse - en medlemsportal for alle som ønsker å bygge sin kompetanse innen sosiale medier. 

...
Skribentens innlegg