Social Media Awards

Årets team/byrå/avdeling

2021

Vinner
Vinner
Oslo Kommune

Bymiljøetaten

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue

Juryens begrunnelse

Finalisten har jobbet målrettet og forbilledlig i formidlingen av hva slags arbeid de gjør, og hvilket ansvar de har, for befolkningen. Finalisten håndterer all kommunikasjon internt i organisasjonen - fra strategi til innholds- og videoproduksjon, og de deler av sin kunnskap av største glede og selvfølgelighet - for å hjelpe andre med å oppnå stadig større effekt av sin innsats i sosiale medier. Som et eksempel på kreativ og god innholdsproduksjon, vil juryen trekke fram hvordan de på IGTV klarer å gjøre kombinasjonen natur og realfag interessant med sine mattevideoer. Finalisten har via undersøkelser målt at jobben som gjøres med sosiale medier gir kollegaer stolthet for egen arbeidsplass som følge av den eksterne kommunikasjonen de formidler, noe som tydelig kommer til uttrykk i solid innhold og faglig styrke. Vi gratulerer Bymiljøetaten i Oslo kommune som Årets Team!

visit venue

Bakgrunn for nominasjon

visit venue