Social Media Awards

Årets fagperson

2021

Vinner
Vinner
Krieg Kommunikasjon

Christine Krieg

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue

Juryens begrunnelse

Om du har hengt på internett i en god del år, er nok denne finalisten er en kjent skikkelse for deg. Spesielt hvis du henger en god del i sosiale medier. Finalisten har en viktig stemme i sosiale medier, som mange lytter til, og finalisten snakker gjerne ut om temaer som konkurranseregler, opphavsrett o.a., Ikke minst er finalsten en som virkelig byr på sin kunnskap og faget, ved å hjelpe til der det trengs. I tillegg til å være en viktig bidragsyter og ved å svare i fleng i alle mulige grupper, har hun også sin egen facebook-gruppe for Kommunikasjonsdamer. Hun er rett og slett en fagperson som i åresvis har vært en verdifull bidragsyter til bransjen, ved at hun deler av hva hun kan. En veldig verdig vinner av prisen for Årets Fagperson, er Christine Krieg.

visit venue

Bakgrunn for nominasjon

visit venue