Social Media Awards

Juryens overraskelse

2021

Vinner
Vinner

FHI

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue

Juryens begrunnelse

Juryen har hvert år muligheten til å gi ut en ekstra pris - Juryens Overraskelse. I år var det en enkel sak for juryen å avgjøre om vi ville gi ut en ekstra pris, og ikke minst; til hvem. Juryen vil i år gi en pris til noen som har vært til stor støtte og en kilde til god informasjon, gjennom denne utfordrende koronaperioden. Juryen vil gi sin pris til Folkehelseinstituttet. FHI har informert på en tillitsvekkende og tydelig måte i sosiale medier under pandemien. De har ikke falt for fristelsen til å gjøre innholdet for "tabloid", men vært tro mot sin tone of voice og hatt fokus på faglig kvalitet og trygghet. Sosiale medie-kanalene deres er bemannet 24/7, og de har hatt tett samarbeid med fagpersoner internt for å sikre følgerne kvalitetssikrede svar. Tilbake har FHI fått ros og ris, og konkrete og nyttige innspill – som har resultert i forbedret innhold på deres nettsider, webinarer og informasjonsmateriellmateriell. Gjennom sin tilstedeværelse og gode dialog i kommentarfeltet, har de styrket FHI sin posisjon som en aktør vi stoler på. Vi gratulerer, FHI - Folkehelseinstituttet!

visit venue

Bakgrunn for nominasjon

visit venue