Social Media Awards

Årets talent

2021

Vinner
Vinner

Fredrik Fornes

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue

Juryens begrunnelse

Denne finalisten har kommet "fra intet" og likevel klart å etablere seg som en ekspert innen hans fagfelt, på under ett år. Vedkommede deler raust og kontinuerlig av innhold folk bryr seg om – uten å forvente noe som helst i retur. På den måten har finalisten sitt innhold blitt sett én million ganger! På under ett år har finalisten fått flere jobbtilbud, fått høyere lønn og nå nettopp; fått muligheten til å starte for seg selv. Vinner av Årets Talent i sosiale medier, har blitt rågod på LinkedIn som kanal, og deler gjerne av alt han kan! Vinneren er Fredrik Fornes - vi gratulerer!

visit venue

Bakgrunn for nominasjon

visit venue