Social Media Awards

Årets betalte kampanje

2021

Vinner
Vinner
Fyresdal kommune

Gisle Agledahl / @firgisle - Fyresdal Kommune

Fyresdal kommune

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue

Juryens begrunnelse

Med en fantastisk formidlingsevne klarer vinneren av denne kategorien å skape noe helt unikt innen sosiale medier som vi ikke har sett maken til tidligere. Prosjektet tar Influencer-kampanjer til ett nytt nivå, og med kreativ bruk av kanalmiks og en unik historiefortelling har en person klar å sette en bygd med 1200 personer på kartet. Prosjektet har hatt stor reach i løpet av et halvt år og innboksen til finalisten er alltid full av nysgjerrig byfolk som engasjeres og provoseres av bygda. Og ikke bare elsker de bygdelivet på avstand: Stillingsannonsene finalisten poster får flere hundre klikk og kommunen har aldri hatt flere kvalifiserte søkere. Dette er et prosjekt som påvirker på mange plan - verken målgruppa i byen, innbyggerne i bygda eller finalisten selv er nok den samme etter dette. Til stor motstand fra enkelte lokale klarte finalisten også å samle over 1000 personer til bydas første Pride-parade. Gjennom en unik og personlig historefortelling har Gisle Agledahl, altså @firgisle på Instagram, løftet Fyresdal til nye høyder. Prisen går til Fyresdal-kommune og Gisle Agledahl / @firgisle, gratulerer.

visit venue

Bakgrunn for nominasjon

visit venue