Social Media Awards

Årets organiske kampanje

2021

Vinner
Vinner
JCP PRAD for Redningsselskapet

JCP PRAD for Redningsselskapet med Norges kuleste sommerjobb

Norges kuleste sommerjobb

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue

Juryens begrunnelse

Vinneren har vist stor forståelse av målgruppen i måten de har valgt TikTok som kanal, og selvinnsikt nok til å forstå at de unge helst vil høre på de unge. Å satse på brukergenerert innhold, og dermed få målgruppen til å selv generere innholdet, er i denne kampanjen like enkelt som det er genialt. Da Redningsselskapet sommeren 2020 fryktet at vannrelaterte ulykker og drukninger skulle øke, engasjerte de JCP PRAD for å nå ut til de unge med et alvorlig, men viktig budskap. Med et lavt budsjett var de nødt til å satse knallhardt på organisk oppmerksomhet. Gjennom å lansere «Norges kuleste sommerjobb» som TikTok-er for Redningsselskapet, og kjøre søknadsprosessen gjennom videoer på TikTok har de evnet å få de unge til å selv spre det viktige budskapet på en lettfattelig måte. Rett og slett en knallgod, kanaltiplasset, gøyal, organisk kampanje. De 5,5 millioner organiske visningene er imponerende, men det viktigste: 63 prosent av de mellom 16 og 25 fikk med seg kampanjen. Det resulterte i 50 prosent nedgang i båtrelaterte ulykker og 10 prosent nedgang i drukningsulykker blant unge. Vi gratulerer - Redningsselskapet og JCP PRAD!

visit venue

Bakgrunn for nominasjon

visit venue