For deg som tar sosiale medier på alvor

Introduksjon

Vi ønsker deg velkommen

Oslo, Bergen og Stavanger

2023er året hvor alt er tilbake på rett spor for Social media Days. Etter noen krevende år med pandemi kan vi endelig videreutvikle oss. Holi har kommet inn som en langsiktig og solid eier. Forse Konferansebyrå står for kontinuitet og den daglige driften.

Vi er glade for at Social Media Award igjen vil være en del av Social media Days. Følg med for nyheter om nominering, prisutdeling ol.

Vi gleder oss til å utvikle nettverk, høre gode foredrag, delta i debatter og lære masse.

Vi har planlagt konferanser i Oslo, Bergen og Stavanger i 2023

Dersom du ønsker å gi oss tips eller tilbakemeldinger send oss gjerne en mail på post@socialmediadays.no

Vi håper du gleder deg like mye som vi gjør.

Hjertelig velkommen!

høydepunkt

Kommende konferanser

Etter å ha gjennomført Social Media Days 2021 er vi nå godt i gang med planleggingen av arrangementene i 2022. Vi er nå ute med early bird-billetter til Oslo-arrangementet for deg som ønsker å være tidlig ute og spare på billettprisen.

Vi tilbyr både en nasjonal og regionale konferanser. Programmet i konferansene vil variere. De lokale arrangementene vil ha lokal forankring og ekspertise, i tillegg til tilreisende keynotes. En kombinasjon av et regionalt og nasjonalt arrangement er midt i blinken for deg som jobber med sosiale medier.

innholdet

Hva tilbyr Social Media Days?

Social Media Days har som mål å være Norges fremste møteplass for deg som jobber med sosiale medier. Uansett hvor du jobber, vil du finne inspirasjon, lære noe nytt og knytte nye kontakter.

Vi arrangerer fagkonferanser for deg som tar sosiale medier på alvor. Vi tilbyr både regionale dagskonferanser og en nasjonal konferanse over to dager i Oslo. Vi vil være Norges beste kompetansearena innenfor sosiale medier, og vi ønsker at du skal delta, og ta del i et løpende kompetanseløft.

Presentasjoner

Bli inspirert av de beste.  Få gode råd, og lær noe nytt som gjør din egen SoMe-hverdag bedre og morsommere

StreaM

Det er mulig å delta digitalt på Social Media Days Oslo + stream er tilgjengelig for både digitale og fysiske deltagere i 90 dager.

Workshops

Praktiske HOW-TO workshops blir en sentral del av programmet på hovedarrangementet

Prisutdeling

Social Media Awards henger høyt i bransjen. I år deles den ut i 10 kategorier. Det er mange som har utmerket seg, så det blir spennende å se hvem som tar med seg statuettene hjem i år.

Nettverksbygging

Du møter spennende mennesker som kan, og vil dele av sin kunnskap. Dette er sannsynligvis den beste møteplassen du kan velge, om du er opptatt av å utvikle nettverket ditt.

Utstillere

Relevante og morsomme stands gir deg et ekstra samlingspunkt i pausene.

På våre konferanser opererer vi med 3 tematiske hovedspor og innleggene vil spisses innenfor disse. Du kan forvente gode foredrag, panelsamtaler og stor grad av interaksjon. Vi ønsker å engasjere deg som deltaker. Dine spørsmål og meninger er viktige for å få frem god erfaringsutveksling og inspirasjon.

En vellykket implementering av kreative idéer er en utfordring for alle organisasjoner. I dette sporet fokuserer vi både på de store kreative konseptene og de små idéene. Her dykker vi ned i detaljer som valg av formater, video eller foto og de kreative mulighetene vi har i dag. Du vil få konkrete tips som du kan ta med deg i utformingen av aktiviteter, eller tilpasset en strategi med konstant tilstedeværelse.

Hvordan er din bedrifts bevissthet rundt markedsføring? Her vil du lære om hvordan du får mest igjen for hver investert krone og arbeidstime. Hvordan kan du optimalisere dine kampanjer? Vi ser på hvordan forbrukere beveger seg gjennom kundereisen og valg av kanal. Hvor er det muligheter for deg til å være tidlig ute med noe nytt som vil gi deg en markedsfordel?

Hvordan utformer du en strategi for sosiale medier som harmonerer med bedriftens overordnede strategi? Hva skal man bruke tid og ressurser på? Og kanskje vel så viktig: Hva skal man ikke bruke tid og ressurser på? Hvordan bør man planlegge opp mot konkrete målsetninger? Vi ser på langsiktige vs kortsiktige aktiviteter, og hvordan man kan oppnå synergier mellom ulike aktiviteter. Og ikke minst hvordan man kan bygge videre på det man er god på og forutsetningene ligger til rette for.

OM

Konferanse og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2012 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Opp mot 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt introdusert regionale arrangement med en lokal vri på programmet.

Hvert år samles noen av de fremste eksptertene på sosiale medier på scenen og i sal for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. I tillegg deles prisen Gullenken ut under hovedarrangementet.

Etter et 2020 vi alle helst vil glemme satser vi for fullt i 2021, med 4 regionale arrangement i Stavanger, Bergen, Tromsø og Trondheim som alle leder opp til det store hovedarrangementet i Oslo i oktober.

Nytt av året er at vi introduserer månedlige streams

visit venue
OM

Konferanser og mye mer

Social Media Days ble først arrangert i 2011 og har siden vokst til å bli Norges største møteplass innen sosiale medier. Over 700 mennesker har vært samlet på hovedarrangementet i Oslo, og det er blitt arrangert regionale arrangement med en lokal forankring på innhold og tilnærming.

Hvert år samles noen av de fremste ekspertene på sosiale medier både på scene og i sal, for å dele sine beste strategier og knytte nye kontakter. Vi har også prisutdeling, som har skiftet navn til "Social Media Awards", hvor det deles ut priser til de som har utmerket seg på sosiale medier i løpet av det foregående året.

Vi tilbyr fagkonferanser for deg som tar sosiale medier på alvor.

visit venue
Get Inspired

Silje Landevåg

Gründer
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Gründer av Get Inspired, investor iDo it with passion, og markedsfører ihjertet

les mer
Apriil PR

Camilla Egner

Kommunikasjonsrådgiver
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim
les mer
Moen & Co

Thomas Moen

Grunlegger
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Thomas Moen er en kjent profil i den norske markedsføringsbransjen. Han er ofte å se på TV, høre på radio og lese om i avisene. Han har blitt kåret som et av Medie-Norges 50 mektigste mennesker, og holder en rekke foredrag over hele Europa. Han har også en av de mest nedlastede businesspodcastene i Norge.Gjennom årene har han jobbet for store selskaper som Tine, Orkla, Disney, Nike og Telia for å nevne noen.

les mer
Freelancer

Thomas Engeset

Regissør og innholdsprodusent
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Thomas Engeset er en norsk regissør og innholdsprodusent med mange store TV-produksjoner under beltet. Han har skrevet og regissert innhold til alt fra MGP, Kvelden før kvelden, sommeråpent og Camp Senkveld til Alle Mot 1 og P3GULL. Hvorav sistnevne førte til to Gullrute-nominasjoner. Han produserer også reklamefilmer og sosiale medier-innhold for alt av kommersielle aktører. I tillegg holder han foredrag om idéutvikling, historiefortelling, sosiale medier og videoproduksjon.

les mer

No items found.

No items found.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nytt om Social Media Days. Meld deg på her om du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. Du kan selvsagt når som helst melde deg av igjen.

10. juni 2021

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Hubspot til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Hubspot behandler dine data her

Registrert

Din registrering er mottatt.
Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

* obligatoriske felt
Interesser

Social Media Days vil bruke informasjonen du gir oss her til å ta kontakte deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vennligst bekreft hvordan du tillater oss å ta kontakt.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke gjennom å trykke på "unsubscribe" i bunn av e-postene du mottar fra oss, eller gjennom å kontakte oss på post@socialmediadays.no. Vi vil behandle dine data med respekt. For mer informasjon om vår behandling av data og personvern vennligst se våre nettsider. Gjennom å trykke ja nedenfor akspeterer du at vi behandler de data du oppgir her i henhold til dette.

Vi bruker Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev. Gjennom å trykke på knappen nedenfor aksepterer du at informasjonen du legger inn her vil bli overført til vår database i Mailchimp. Du kan lese mer om Mailchimp sin databehandling her.

Kontakt

Social Media
Days AS

Ta kontakt om du har noen spørsmål

adressE

Rolfsbuktveien 12, 1364 Fornebu

For mer informasjon

+47 907 48 440

Følg oss
SOcial media days arrangeres av:
Se alle sponsorer