LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Ingrid Sevaldsen Dyrnes

Synlighet
Byråleder Trondheim
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Ingrid Dyrnes har jobbet med kommunikasjon i over et tiår. Først som informasjonsleder på Ringve Musikkmuseum, så i Bennett reklamebyrå som prosjektleder og tekstforfatter og nå er hun byråleder for Synlighet i Trondheim. Ingrid er utålmodig av natur og vil at det skal skje noe. Hun tar med seg engasjement og kreativitet inn i prosjektene hun jobber med, og setter fart med kjente merkevarer som Statkraft, Optimar, NTNU og MOT Norge. Ingrid lager musikk på fritiden og har spilt konsert for 60 000 på Kapp Verde sammen med Jay & Bandidos.

Info om foredrag

Case: En million hei for MOT Norge

Skolestart 2020, annerledesåret. Vi traff en nerve med godt innhold som engasjerte, og nådde en million for ti tusen annonsekroner. Hva gjorde vi? Hvilket innhold fungerte best; kjendiser eller skoleungdom? Og klarte vi å gjenta suksessen i 2021 hvor vi også testet TikTok som kanal?