LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Nina Fjellskaalnes

Mineralteknikk AS
Marketing Manager
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Nina jobbet med digitalmarkedsføring i reiselivet, en pandemi senere befant hun seg i bygg- og anleggsbransjen. Hun visste ingenting om verken pukk eller grus og hadde aldri rørt en drone. Nå jobber hun i en mannsdominert bransje som elsker steinknusing i sakte dronefilm. Merkevarebygging og innholdsproduksjon er hennes spesialiteter, men hvordan jobbe med strategisk markedsføring og formidling i en ny og ukjent bransje?

Info om foredrag

Et skritt frem og to tilbake

Hvordan kan du bruke erfaringsoverføring fra en bransje til en annen? Nina snakker om respekten for målgruppen, og hva deres hverdag betyr for hvordan hun utvikler innhold. Du får høre om hvordan hun av og til feiler, og hvordan hun også når frem. Hva fungerer? Hva fungerer ikke? Et ærlig innslag fra en kommunikatør med mange oppgaver.