LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev

Rune og Ragnhild

Vest politidistrikt
Fagleder / kommunikasjonsrådgiver
Oslo
Stavanger
Tromsø
Bergen
Trondheim

Rune Fimreite har jobbet i politiet siden 1995. Då stillingen som fagleder i Politiets nettpatrulje Vest vart utlyst, berre MÅTTE han søkje. Tenk å få jobbe med SoMe i politiet. Det har han ikkje angra på eitt sekund. 

Ragnhild Vikestrand er kommunikasjonsrådgiver i Vest politidistrikt og har ansvar for koordinering og utvikling innen sosiale medier. Vikestrand jobber tettsammen med Nettpatruljen og har fokus på utvikling, strategi, budskapsformidling og omdømme.

Info om foredrag

Politiets nettpatrulje Vest startet 1.oktober 2019 med nullfølgere i sosiale medier. I dag, tre år etter, har Nettpatruljen Europasstørste politi-profil på TikTok.

Nettpatruljen Vest deler deres erfaringer med å nå barn ogunge på sosiale medier, og forteller hvordan politiet jobber i sosiale medier.