LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev
Gjesteinnlegg

Stolt innholdsprodusent for Social Media Days!

Astrid Valen-Utvik
February 12, 2021

Det er med ekstrem stolthet og glede jeg nå kan være med på å ta ansvar for innholdet som kommer ut i Social Media Days sine kanaler, sammen med det nye selskapet, Social Media Days AS! Vi i Valen-Utvik AS har nemlig fått Social Media Days som kunde, og det er derfor mitt team og jeg som er redaktører for denne bloggen, lager innhold til deres sosiale medie-kanaler og håndterer dialogen med alle følgerne, og vi får være bidragsytere og si våre meninger inn til resten av teamet i Social Media Days. Det synes vi rett og slett er skikkelig stas! 

Dette her synes jeg er skikkelig, skikkelig stas!

Etter at jeg etablerte mitt sosiale medie-byrå, Valen-Utvik AS (populært kalt VU), i 2009, har Social Media Days vært en naturlig og viktig del av min faglige utvikling. Jeg har vært med helt siden oppstarten av konferansen i 2010, da det var reklameguru Nils-Petter Nordskar som stod for regien (noe han gjorde i flere av årene etter 2010 også). Etter starten på Colosseum kino har konferansen vokst og vokst - både i betydning for bransjen og i deltakermassen. Jeg må si det absolutt er et årlig høydepunkt for egen del, å få delta på denne konferansen, både av faglige og sosiale grunner.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått være relativt involvert i denne konferansen, både som foredragsholder mange av årene, som juryleder i Gullenken i flere år og som foredragsholder på noen av regionkonferansene. På den måten har jeg blitt godt kjent med arrangørene av denne konferansen, gjengen i Conventor, og opplever selv at jeg har sett konferansen både utenfra og innenfra. Med det som bakgrunn, har jeg gitt tilbakemeldinger om noen områder av Social Media Days, som jeg mener har rom for forbedring. Ikke fordi utgangspunktet var elendig, men fordi potensialet var så stort!

Med den posisjonen som Social Media Days har fått i Norge, har jeg lenge ment at konseptet burde utvides fra å kun handle om en nasjonal konferanse en gang i året, til å være en faglig møteplass, også digitalt, for bransjen vår - gjennom hele året. En konferanse som Social Media Days, som handler om å utvikle og inspirere alle oss som jobber med sosiale medier på en eller annen måte i det daglige, mener jeg bør ha en sterk faglig tilstedeværelse, også i periodene utenom det som klassisk har hatt med innsalget av selve den fysiske konferansen å gjøre.

Og det blir det nå!

Det er med ekstrem stolthet og glede jeg nå kan være med på å ta ansvar for akkurat dette, sammen med det nye selskapet, Social Media Days AS! Vi i Valen-Utvik AS har nemlig fått Social Media Days som kunde, og det er derfor mitt team og jeg som er redaktører for denne bloggen, lager innhold til deres sosiale medie-kanaler og håndterer dialogen med alle følgerne, og vi får være bidragsytere og si våre meninger inn til resten av teamet i Social Media Days. Det synes vi rett og slett er skikkelig stas!

Så, nå gleder vi oss alt det spennende som vi har på blokka, og ikke minst; vi gleder oss til å ta følgerne av Social Media Days med på denne reisen! Er det noe du vil vite mer om, er det et tema du vil ha økt kunnskap om, er det flinke fagfolk du ønsker å høre fra?

Del dine tanker og innspill med oss, så skal du se at vi jaggu vil jobbe hardt for å levere deg akkurat det du ønsker!

Jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen - og håper du gjør det samme!

//Astrid og resten av #teamVU

...
Nyeste innlegg