LUKK x
meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Skriv inn dine detaljer nedenfor om du ønsker å
holde deg oppdatert på siste nytt om SMD!

Interesser:

Gjennom å registrere deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi kontakter deg med nyheter og markedsføring om oss og våre arrangement. Vi benytter Mailchimp til utsendelser av nyhetsbrev og din e-post vil lagres i vår database der. Du kan når som helst melde deg av. Les mer om personvern og hvordan vi og Mailchimp behandler dine data her.

Takk!
Vi har registrert din påmelding.

OBS! Noe gikk feil. Dersom problemet vedvarer kan du kontakte oss på post@socialmediadays.no for manuell påmelding.

Nyhetsbrev
blogG

Innlegg om sosiale medier

Refleksjoner, nyheter, meningsutveksling og trender fra våre dyktige skribenter.

BlogGinnlegg
Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier - med Heidi Sperre, daglig leder og rådgiver i FLY AS

Vi har tatt en kjapp prat med Heidi Sperre om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på, og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier - med Susanne Bjerga Todnem, eier av Somedian

Vi har tatt en kjapp prat med Susanne Bjerga Todnem om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på, og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier - med politibetjent Mari

Vi har tatt en kjapp prat med Mari om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på, og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier – med forlegger og vegetarentusiast Hanne-Lene Dahlgren

Social Media Days AS
April 26, 2021

Vi har tatt en kjapp prat med Hanne-Lene Dahlgren om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier – med Ida Solem, partner og innholdsprodusent i Takk for sist

Social Media Days AS
April 18, 2021

Vi har tatt en kjapp prat med Ida Solem om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier – med foredragsholder, kommunikasjonsrådgiver og innholdsskaper Hans-Petter Nygård-Hansen

Vi har tatt en kjapp prat med Hans-Petter Nygård-Hansen om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier – med Elisabeth Bekken Vikanes, Social Media Manager i Helly Hansen

Vi har tatt en kjapp prat med Elisabeth Bekken Vikanes om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier – med Pia Leinslie, markedssjef i All Things Live Norge

Social Media Days AS
February 26, 2021

Vi har tatt en kjapp prat med Pia Leinslie om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

Gjesteinnlegg

Stolt innholdsprodusent for Social Media Days!

Astrid Valen-Utvik
February 12, 2021

Det er med ekstrem stolthet og glede jeg nå kan være med på å ta ansvar for innholdet som kommer ut i Social Media Days sine kanaler, sammen med det nye selskapet, Social Media Days AS! Vi i Valen-Utvik AS har nemlig fått Social Media Days som kunde, og det er derfor mitt team og jeg som er redaktører for denne bloggen, lager innhold til deres sosiale medie-kanaler og håndterer dialogen med alle følgerne, og vi får være bidragsytere og si våre meninger inn til resten av teamet i Social Media Days. Det synes vi rett og slett er skikkelig stas! 

Intervju med bransjefolk

En kjapp prat om sosiale medier - med Christine Calvert, Norges eneste tekstdoktor

Social Media Days AS
February 12, 2021

Vi har tatt en kjapp prat med Christine Calvert om sosiale medier. Hva bør din bedrift fokusere på og hvem er det som gjør en god jobb i dag?

SMD-nytt

Velkommen til vår nye fagblogg om sosiale medier!

Social Media Days AS
January 26, 2021

‍Nå har vi etablert Social Media Days som et eget AS, og med det ønsker vi å signalisere at vi virkelig ønsker å satse på sosiale medie-bransjen. Vi vet at det er mange flinke og kunnskapshungrige bransjefolk som har vært en del av Social Media Days i årevis og som gjerne skulle sett at vi gjorde enda mer for bransjen. Og det skal vi gjøre nå!